Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

  • Η παραίτηση: Εκτός Βουλής έθεσε εαυτόν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αφήνοντας την πολιτική για τη δικηγορία. Όπως έγραψε ο ίδιος στην ανακοίνωση της παραίτησής του, «στη ζωή έρχεται η ώρα που ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος ανοίγει».
  • Οι διευκρινίσεις: Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας απάντησε σε συνέντευξή του στα σενάρια που διακινούνται για τους λόγους της παραίτησής του. Συγκεκριμένα, για το σενάριο που κυκλοφόρησε πως παραιτήθηκε επειδή δεν θέλει να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπενθύμισε ότι ήταν από εκείνους που είχαν ψηφίσει το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης. 
  • Ο αντικαταστάτης: Τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας θα διαδεχθεί ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών από τη «γαλάζια» λίστα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

tovima.gr

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ