Παναγιώτης Εγγλέζος: Σας παρακαλώ σεβαστείτε τον εργαζόμενο όσο είναι καιρός

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια η σεζόν σπάσει κάθε ρεκόρ.. η ζήτηση για εργασία στα ύψη.. όλοι μα όλοι πανηγυρίζουν και δικαιωματικά για την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών και λογικά το ρεκόρ του 2019 θα αποτελέσει παρελθόν. ..όμως κανείς δεν ρωτάει τους εργαζόμενους πως αντέχουν,πως ανέχονται τους νεοφερμένους προϊστάμενους τους που μέχρι εχθές ήταν συνάδελφοι τους…και τώρα τους καταπατούν τους μειώνουν δεν τους σέβονται.

Φέτος το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού είναι φανερό αλλά κατά τα λεγόμενα των διευθυντών ξενοδοχείων διαχειρισιμο.. του χρόνου κύριοι θα κλαίμε όλοι μαζί… Εάν δεν μαζέψετε τους υφιστάμενους σας που τους έχετε αφήσει ελεύθερους να ξεζουμιζουν .. αντί εσάς τους εργαζόμενους….οι συνάδελφοι δεν τολμούν να καταγγείλουν το τι τραβάνε γιατί έχετε το θράσος να τους εκβιάζεται γι’αυτό σε εμάς φτάνουν μόνο ανώνυμες καταγγελίες που δυστυχώς μας δένουν τα χέρια προσωρινά.

Και λέω προσωρινά γιατί σύντομα θα ανοίξουν στόματα… Να ξέρετε ότι ξέρουμε…. Κύριοι το μόνο πράγμα που ξέρουμε να κάνουμε και να παράγουμε σε αυτόν τον τόπο είναι ο τουρισμός.. δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε να πεινάσουμε για να κάνουν κάποιοι αρπακτες και μετά να μας κουνάνε μαντίλα.

Η μόνη λύση να σωθεί ο προορισμός και να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες που γίνονται για να γίνει η Ρόδος μας κέντρο αναφοράς τουρισμού είναι να προσέξετε των εργαζόμενο να του δώσετε ότι δικαιούται και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας τέτοιες που να μπορεί να ασχοληθεί ξανά με αυτό το επάγγελμα..

Μην καταστρέφετε ότι με κόπο κάποιοι άλλοι κτίζουν.. ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΌΣ.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ