Παγκρήτια Τράπεζα: Προσελκύει τους επενδυτές του… Σασμού

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μετά ψάχνουμε γιατί δεν έχουμε τράπεζες, χρηματιστήριο, αγορά, επενδύσεις, ξένα κεφάλαια και τα λοιπά.

Μα εδώ μια επιτυχημένη συνεταιριστική τράπεζα, η Παγκρήτια Τράπεζα, και πάει να κάνει αύξηση κεφαλαίου 100 εκατομμυρίων σε τόσο δύσκολη φάση για την αγορά και την κοινωνία
διαφημίζοντας την ενέργεια της αυτή στους τηλεθεατές του Σασμού και των άλλων Σασμών. Επειδή κάποιοι Kρητικοί βλέπουν τον Σασμό το βράδυ, ειδικά εκείνη την ώρα που θέλουν να ησυχάσει το μυαλό τους από τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα τρέξουν να επενδύσουν τα λεφτά τους στην Παγκρήτια.

Εντελώς λάθος ο σχεδιασμός της καμπάνιας προώθησης της αύξησης στην αγορά και στην κοινωνία. Δεν έχουν δει άραγε οι επιτελείς της τράπεζας και οι αρμόδιοι σύμβουλοι τους, πως χειρίστηκαν ανάλογες αυξήσεις και καμπάνιες άλλες μεγάλες επιχειρήσεις; Αλλοίμονο. Κατέληξαν, όμως, σε λάθος συμπέρασμα.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ