Οριστικοποιήθηκε η απομάκρυνση του κ. Καληωράκη από τη Ρόδο – Αστυνομικός Διευθυντής Δωδ/νήσου ο κ. Καζαμίας

Οριστική και αμετάκλητη θεωρείται  η απομάκρυνση του κ. Καληωράκη με την μετακίνηση του ως βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή στην Σύρο.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας Αστυνομικός Διευθυντής των όμορων Διευθύνσεων Αστυνομίας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον κ. Καληωράκη, καθώς όπως φαίνεται έχει χαρακτηριστεί ως persona non grata, καθώς ούτε ο επερχόμενος κ. Καζαμίας δέχεται να αναλάβει τα καθήκοντα του παρουσία του προκατόχου του.

Όσον αφορά στον κ. Καζαμία, ενώ είχε αιτηθεί τροποποίηση της μετακίνησής του, η αίτηση αυτή δεν έγινε δεκτή από το εν θέματι Συμβούλιο.

Επομένως, ο κ. Καζαμίας τοποθετείται όπως αρχικώς είχε οριστεί στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Δωδεκανήσου.

 

Τελικά ο κ. Καληωράκης θα παραμείνει ως βοηθός μέχρι τις επόμενες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου επέρχεται και η οριστική απομάκρυνση του από το Σώμα, καθώς δεν έχει κάτι άλλο να δώσει, ενώ η παραμονή του περισσότερα προβλήματα δημιουργεί.
Όλα τα ανωτέρω είναι φυσικό επακόλουθο μιας 4ετίας στην κεφαλή της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. του κ. Καληωράκη, όπου μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δυστυχώς ο «Ερντογάν», όπως φέρεται να αποκαλείται στους διαδρόμους της Αστυνομικής Διεύθυνσης από τους συναδέλφους του, έθεσε το προσωπικό συμφέρον πάνω από το υπηρεσιακό, ενώ η παραβατικότητα και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών φαίνεται δεν αποτέλεσαν γνώμονα λήψης αποφάσεων και ενεργειών του.

Όλα αυτά όπως είναι φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητα από το Αρχηγείο που αποφάσισε να αναλάβει δράση έστω και καθυστερημένα δείχνοντας εμπράκτως ότι πλέον δεν θα δώσουν άλλες ευκαιρίες στον κ. Καληωράκη καθώς αν και έλαβε αρκετές δεν τις αξιοποίησε με γνώμονα το κοινό καλό αλλά τις χρησιμοποίησε για να προάγει συμφέροντα αποκλειστικά δικά του.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ