Οριστική διαγραφή Γ. Μπαρτζώκη από το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

“Σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, κ. Πάρι Κουρτζίδη, το μέλος της ΠΕ κ. Γεώργιος Μπαρτζώκης διαγράφεται οριστικά από το Κίνημα.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑ – Ελεύθεροι Άνθρωποι προχώρησε σε οριστική διαγραφή του μέλους της πολιτικής επιτροπής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκη καθώς παραβίασε τα άρθρα 5, 6 και 8 του Καταστατικού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Παράλληλα, έχοντας υπόψιν τα δημοσιεύματα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Γεώργιου Μπαρτζώκη, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις της παραγράφου δ) και ε) του άρθρου 6 του Καταστατικού.

Επίσης, έχοντας υπόψη την από 10/5/22 επιστολή του Γενικού Διευθυντή, την απόφαση της 10/5/22 απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και από το 10/5/22 Δελτίο Τύπου του Κινήματος που δημοσιεύθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα “περί προσκόμισης του ποινικού μητρώου των μελών της ΠΕ”. Ο κ. Γεώργιος Μπαρτζώκης διαγράφεται οριστικά από μέλος της ΠΕ και από μέλος του Κινήματος. 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ