Όλοι θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο Καμπουράκη

Την ώρα που κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως για υποψηφίους, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από υποψηφίους για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καμπουράκη. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως παρότι οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023, υπάρχει τόσο έντονη κινητικότητα που θυμίζει ημέρες λίγο πριν τις εκλογές.

Οι ουσιώδεις αλλαγές στον εκλογικό νόμο με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές το 2023 έχουν δημιουργήσει ένα ρεύμα υποψηφίων. Με δεδομένο άλλωστε πως δεν θα υπάρχει πλέον ξεχωριστή κάλπη για τα τοπικά, αλλά οι υποψήφιοι του τοπικού συμβουλίου θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με αυτό των δημοτικών συμβούλων, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πως μοναδική πιθανότητα εκλογής έχουν αν ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του νικητή.

Οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν καλά πως ο Αντώνης Καμπουράκης θα είναι ο νικητής και των επόμενων δημοτικών εκλογών και τρέχουν να λάβουν θέση στο ψηφοδέλτιό του. Εκτός όσων θέλουν να εκλεγούν στα τοπικά συμβούλια το ίδιο συμβαίνει και με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Παρατηρείται η επιθυμία σημαντικών προσώπων να ενταχθούν στο άρμα του Καμπουράκη, ώστε να είναι εκλεγμένοι στην αυτοδιοίκηση μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αυτό που συμπεραίνουν όλοι είναι ότι στο Δήμο της Ρόδου όχι απλά δεν έχουν τραβήξει χειρόφρενο, όπως αρέσκεται να λέει ο συνταξιούχος της αυτοδιοίκησης, αλλά τώρα φαίνεται στον κόσμο η δουλειά που είχε γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια. Είναι γνωστό πως σε μία Δημαρχιακή θητεία το έργο φαίνεται προς το τέλος της θητείας και αντικατοπτρίζει την προσπάθεια όλων. Αυτό συμβαίνει και στο Δήμο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ