«Οι στοχευμένες επενδύσεις μονόδρομος για την ανάπτυξη της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα».

«Οι στοχευμένες επενδύσεις μονόδρομος για την ανάπτυξη της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα».
Τη σπουδαιότητα των επενδύσεων στη χώρα μας, της τουριστικής προβολής  μέσω προσέλκυσης διάσημων ανά τον κόσμο προσωπικοτήτων, της αξιοποίησης τεχνολογικών γνώσεων και άλλων δυνατοτήτων των νέων  μας αντίθετα με την τροχοπέδη που επιφέρει η γραφειοκρατία απέναντι σε όλα αυτά, τόνισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ιωάννης Παππάς, στην ομιλία του στη Βουλή, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά στις στρατηγικές επενδύσεις.
Αναφερόμενος στην τουριστική εξέλιξη της Ρόδου που έγινε παγκόσμιος πόλος έλξης τουριστών, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Τα κανόνια του Ναβαρόνε» καθώς και άλλων, ελληνικών προορισμών, που φιλοξένησαν κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και σε νησιά που έχασαν παρόμοιες ευκαιρίες, ο κ. Παππάς, τόνισε τις πρακτικές δυνατότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για πάταξη της δυσπραγίας του ελληνικού δημοσίου, μέσω του νομοσχεδίου για τις στρατηγικές επενδύσεις και τη βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, που προωθεί την απλοποίηση και την επιτάχυνση των πρακτικών διαδικασιών.
«Στη μετά τον κορονοϊό εποχή – τόνισε ο Βουλευτής – η Ελλάδα έχει ανάγκη τις ουσιαστικές επενδύσεις και οι εταιρείες – κολοσσοί που εμπιστεύονται την Ελλάδα ως χώρα με επενδυτικό περιβάλλον, αποδεικνύουν την πορεία που πρέπει η χώρα μας να ακολουθήσει σε πολλούς τομείς, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ανθρώπινου και περιβαλλοντικού δυναμικού της. Φορολογικά, κεφαλαιακά και άλλα κίνητρα όπως αυτά της χωροθέτησης, της ταχείας αδειοδότησης κ.α. αποδεικνύουν τη θέληση της κυβέρνησης, να επιτύχει τους στόχους της ανάπτυξης. Επί πλέον, προς αποτροπή της εκροής των νέων μας  προς το εξωτερικό, στο ίδιο νομοσχέδιο τονίζεται η εμπορική αξιοποίηση της διανοητικής ιδιοκτησίας (δικαιωμάτων ή αιτήσεων κατοχύρωσης δικαιωμάτων) ή της επιστημονικής γνώσης των μελών του ακαδημαϊκού και ερευνητικού προσωπικού Ερευνητικών Οργανισμών, δίδοντας ευκαιρίες στους νέους, να αναδείξουν τις νοητικές, καινοτόμες και τεχνολογικές τους δυνατότητες, με  την ίδρυση και τη λειτουργία Eταιρειών-Tεχνοβλαστών».
Τέλος, για την αντίθεση της αντιπολίτευσης απέναντι σε αυτή την πρόοδο που επιτάσσει η εποχή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ιωάννης Παππάς, αναφέρθηκε και πάλι στα οφέλη  μέσα από τις ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου, που ήδη έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη χώρα μας με τις προσπάθειες της σημερινής κυβέρνησης, ενάντια στις αντίθετες από αυτήν ιδεοληψίες.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ