Οι Οδηγοί Των Λεωφορείων ΚΤΕΛ Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες

Το τριήμερο 4- 5 και 6 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση των Οδηγών Λεωφορείων ΚΤΕΛ στο Αμφιθέατρο του ΓΝ Ρόδου από τους Διασώστες Ρόδου.

Οι εκπαιδευτές των Διασωστών Ρόδου ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους σε θεωρητικό επίπεδο για τις Πρώτες Βοήθειες, για τη χρησιμότητα και την εφαρμογή τους στην καθημερινότητα και παράλληλα κατέρριψαν μαζί τους αρκετούς «μύθους».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η εξάσκησή τους πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, στην Πλάγια θέση Ασφαλείας και στην Αφαίρεση ενός Ξένου Σώματος (Πνιγμονή) – Τεχνική Heimlich.

Οι Διασώστες Ρόδου ευχαριστούν θερμά τον κ. Μπέρδη Αντώνιο, Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλους τους οδηγούς για την διάθεση και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ