Ο σεβασμός προς την ιστορία του σχολικού συγκροτήματος του Βενετοκλείου, συνεχίζεται μέχρι σήμερα

Ο σεβασμός προς την ιστορία του σχολικού συγκροτήματος του Βενετοκλείου, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες από τους διδάσκοντες, δημιουργεί την ανάγκη διατήρησης της λειτουργίας του και την υποστήριξη και συντήρηση της κτιριακής υποδομής, κάτι που γίνεται πράξη από τη Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη.
Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Παιδείας Στράτου Καρίκη και του Αντιδημάρχου Σάββα Χριστοδούλου, και με τη σημαντική συμβολή των υπολοίπων στελεχών, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και η άμεση υλοποίηση στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, εργασιών που αναβαθμίζουν τις συνθήκες εργασίας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους διδάσκοντες.
Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε ο χρωματισμός στο εσωτερικό του κτιρίου και δρομολογούνται επισκευές στους χώρους υγιεινής μαθητών και προσωπικού, επισκευή- τοποθέτηση δαπέδων στα γήπεδα αθλοπαιδιών, αλλαγή κουρτινών και επισκευές σε βλάβες που υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ