Ο Κόσμος αγκάλιασε τον Βάιο Καλοπήτα στα Αφάντου

Συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών συγκάλεσε το μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, με αφορμή την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου και να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Βάιος Καλοπήτας, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στ΄Αφάντου, κάλεσε τους φίλους και τους υποστηρικτές του να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές υπενθυμίζοντάς πως η γενέτειρά του έχει δώσει στο πρόσφατο παρελθόν τα μεγαλύτερα ποσοστά στο κόμμα, όπως επίσης και στον Πρόεδρο του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και στον ίδιο, κι αυτό όπως τόνισε πρέπει να συμβεί και τώρα, ενισχύοντας τη δημοκρατική παράταξη.

«Η πολιτική είναι γεμάτη ανατροπές, και οι επιλογές μας καθορίζονται με γνώμονα τις νέες προκλήσεις! Πάντα αυτός εδώ ο τόπος τιμούσε το ΠΑΣΟΚ με τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, όπως τίμησε και τον σημερινό πρόεδρο αλλά και εμένα προσωπικά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετείχα.

Για να είμαστε έτοιμοι στις μάχες του αύριο πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες του σήμερα! Σας καλώ να υποστηρίξουμε το κίνημα με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να λάβουμε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, για κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τη δημοκρατική παράταξη!» ανέφερε μεταξύ άλλων το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους πολίτες του δημοκρατικού χώρου σε συστράτευση και ομοψυχία.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ