Ο κ. Ramji είναι βραβευμένος παραγωγός ταινιών στο Bolywood βρίσκεται στην Σύμη

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χάλκης κ. Βασίλης Ρουσσάκης είχαν την χαρά να υποδεχθούν στο νησί, με πρωτοβουλία του διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Διονύση Τσιλιγκιρη , τον κ. Natarajan Ramji – Location Man και τον συνεργάτη του κ. Νίκο Καβαλιέρο.
Ο κ. Ramji είναι βραβευμένος παραγωγός ταινιών στο Bolywood και δημιουργός προορισμών
μέσω ολιγολεπτων ντοκιμαντέρ.
Η τεράστια και ποιοτικη τουριστικη αγορά της Ινδίας είναι σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας κ. Βασίλη Κικιλια βασικός στόχος την χώρας
διότι οι Ινδοί ανήκουν στην κατηγορία
high spenders ταξιδιώτες.
Ο Δήμος Χάλκης με συνεχή προσπάθεια κτίζει το τουριστικο brand name του νησιού με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των target group των επισκεπτών τα οποία θα το επισκεπτονται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προτούρ, στο οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ξεκίνησε μια πολύ αισιόδοξη προσέγγιση να προσελκύσει στην περιοχή μας μια πολύ μεγάλη αγορά ταξιδιωτών, οι οποίοι θα “γεμίσουν” σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τις low season περιόδους Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ