Ο κ. Πλακιωτάκης αποδεικνύει καθημερινά την ανεπάρκειά του, εις βάρος των κατοίκων των νησιών

Αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια οι χειρισμοί του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που μόνο νησιωτική πολιτική δεν ασκεί.

Αντί το πάθημα με το φιάσκο του πλοίου «Olympus» τον περασμένο Ιούλιο να γίνει μάθημα για την άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθίας πριν αλέκτορα φωνήσαι, η ανεπάρκεια και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης οδήγησε στην αποκοπή των δύο νησιών από την σύνδεσή τους με την Κρήτη και σε σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά και τη Ρόδο μία φορά την εβδομάδα!

Οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποδείχθηκαν κούφια λόγια για μια ακόμα φορά, καθιστώντας τον πλέον υπόλογο απέναντι στους συμπατριώτες μας κατοίκους της Καρπάθου και της Ηρωικής Νήσου Κάσου για την ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους αλλά και στην μεταφορά προϊόντων.

Καλούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να μπει ο ίδιος στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και έπειτα από μια ημέρα που θα χρειαστεί για να φτάσει σε Κάρπαθο και Κάσο, να εξηγήσει ο ίδιος τους κατοίκους για ποιον λόγο θα πρέπει να υφίστανται αυτήν την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία για να ταξιδέψουν από και προς τον τόπο τους και να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Ο κ. Πλακιωτάκης αποδεικνύει καθημερινά την ανεπάρκειά του, εις βάρος των κατοίκων των νησιών. Αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στοιχειωδώς στα καθήκοντά του, ας παραιτηθεί. Ούτως ή άλλως ο ρόλος του όπως αποδεικνύεται είναι διακοσμητικός στα όρια της επικινδυνότητας.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ