Ο Δημήτρης Ζαννετούλης απαντάει στον Νάσο Ρόγκα

Για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο απαντώ στα γραφόμενα του κυρίου Θανάση Ρογκα δημοσιογράφου.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Νότια Ρόδο την Παρασκευή δέκατο πρωί….

Από την Πέμπτη ενημερώθηκα ότι η συνεδρίαση που προγραμματίστηκε από τον Κ Καμπούρη Γιαννη ακυρώνεται λόγω της απαλλαγής του από τα καθήκοντά του ως προέδρου της Δευαρ.

Αργα το απόγευμα με ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος της Δευαρ κ Σπυρόπουλος Σπύρος ότι η κανονισμένη για την Νότια Ρόδο συνεδρίαση δεν ακυρώνεται και θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την ίδια μέρα και ώρα….(αλλα το απόγευμα αλλα το βράδυ).

Του είπα την άποψη μου ότι πρέπει να γίνει δια ζώσης αυτή η συνεδρίαση και ο ίδιος μου είπε ότι λόγω επίσκεψης του Υπουργού Πιερρακακη στη Ρόδο αυτό δεν μπορούσε να γίνει.

Συμφωνησα λοιπόν να γίνει με τηλεδιάσκεψη….

Πράγματι η συνεδρίαση ξεκίνησε υπό την ευθύνη του αντιπροέδρου και κύλησε ομαλά με διάλογο από όλο το ΔΣ της Δευαρ.

Ψηφιστηκαν ομοφωνα τα περισσότερα θέματα εντός και εκτός ημερήσιας διάταξης χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα από κανένα μέλος της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.

Απο την αρχή της συνεδρίασης ζήτησα από τον προεδρεύοντα να κάνω χρήση του εξαλεπτου μου που προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας της δευαρ και να τοποθετηθω γύρω από τα σοβαρά θέματα της δευαρ που μας απασχόλησαν και μας απασχολούν όπως:

1) Ακύρωση διαγωνιστικής διαδικασίας Βιολογικού Ρόδου

2)Ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για το έργο ύδρευσης Αρχαγγέλου (έχουμε προσφυγή στην ΟΑΕΕΠ από τον δεύτερο στην διαδικασία)

3) Οικονομική κατάσταση Δευαρ

4) Αλλαγή Προέδρου Δευαρ.κτλ.

Ο προεδρεύων κ Σπυρόπουλος Σπύρος και πάλι μου ζήτησε να γίνει αυτό στο τέλος του ΔΣ γιατί λόγω της επίσκεψης Πιερρακακη πρέπει να διακόψει και να τον συναντήσει και να επανέλθει μετά δίνοντας μου τον λόγο.

Επανηλθε μαζί με τον Δήμαρχο κ Καμπουρακη και τον τέως Πρόεδρο της Δευαρ Κ Καμπούρη Γιαννη.Ανελαβε την διαδικασία ο Δήμαρχος και αφού έκανε την τοποθέτηση του ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευαρ έδωσε τον λόγο στα μέλη του ΔΣ.

Παλι ζήτησα τον λόγο μου είπε να περιμένω και κάποια στιγμή μου έδωσε το λόγο όπως ήταν υποχρεωμένος να κάνει!!!!!

Έκανα μια γενική και ήρεμη τοποθέτηση και στα τέσσερα λεπτά ομιλίας μου τον ρωτησα για ποιο λόγο άλλαξε τον Καμπούρη από πρόεδρο της Δευαρ χρησιμοποιωντας την λέξη αποκεφαλισες τον Καμπούρη!!!!!

Αυτό ήταν το έγκλημα μου και γι’αυτό έδωσε εντολή να μου κλείσουν το μικρόφωνο λέγοντας μου τα μυρτιά όσα.

Προτεινω στο κ Θανάση Ρογκα να ζητήσει το αντίγραφο της συνεδρίασης για να καταλάβει τι έγινε και πως έγινε…..

Αυτά προς το παρόν εις αναμονή του νέου προέδρου της Δευαρ ο οποίος δεν θα είναι ο Μανεττας Βασίλειος αλλά από Αφάντου μπορεί να είναι!!!!!!!!

Ζανεττουλλης Δημήτρης του Εμμανουήλ δημοτικός σύμβουλος ενότητας Αρχαγγέλου Μαλωνας Μασσαρων

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ