«Ο Αντώνης Γιαννικουρής στην πρώτη γραμμή για τα Δωδεκάνησα, με τη Νέα Δημοκρατία»

Ο Αντώνης Γιαννικουρής μπαίνει και πάλι σε θέση μάχης, στην πρώτη γραμμή για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου 2023.

Με αφετηρία το 2019, όπου και κατεγράφη η δυναμική του με την επίδοση του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η συνέχεια επισφραγίζεται επίσημα με την θέση του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να φυσήξει αέρας ανανέωσης στη Νέα Δημοκρατία, επιλέγοντας για τα ψηφοδέλτια νέα, άφθαρτα πρόσωπα που θα είναι παρόντα στις δύσκολες προκλήσεις, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα σε τροχιά σταθερότητας και να συνεχίσει να προχωρά μπροστά.

Ο Αντώνης Γιαννικουρής είναι, στον νευραλγικό χώρο των Δωδεκανήσων, ένα από τα πρόσωπα που απολαμβάνει της αποδοχής της τοπικής κοινωνίας και που με τις τεχνοκρατικές του ικανότητες, μπορεί να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα των νησιών μας.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ως πρόεδρος και το συνολικό έργο που έχει καταγράψει στα Δωδεκάνησα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Επίσης το γεγονός ότι, στις προηγούμενες εκλογές, μέσα σε  ελάχιστο χρονικό διάστημα, τον εμπιστεύτηκαν σχεδόν εννέα χιλιάδες νησιώτες, του δίνει το διαβατήριο για έναν νικηφόρο αγώνα, με στόχο μια άξια και δυναμική θέση στο Κοινοβούλιο.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ