Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτοξεύει ξανά ο Ακάρ.

Τα βέλη του κατά της Ελλάδας έστρεψε ξανά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κατηγορεί τη χώρα μας για ψέματα και για συνεχή απόπειρα δημιουργίας έντασης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στο Ακσεχίρ: «Δυστυχώς στην Ελλάδα συγκεκριμένα άτομα, για να διαταράξουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες και συμμάχους, μέρα-νύχτα προβαίνουν σε δηλώσεις και ενέργειες που αυξάνουν την ένταση. Παρόλα αυτά εμείς ως Τουρκία πάντοτε λέμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε τα μεταξύ μας θέματα με διάλογο. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα σε αυτό το θέμα, ούτε μιλάει, ούτε έρχεται στο τραπέζι, ούτε ακούει από λόγια, ούτε τερματίζει τα ψέματα. Κάθε λεπτό και ένα ψέμα, κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα. Βαρεθήκαμε να το αποδεικνύουμε αυτά. Τα λάθη της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τέτοια που πλέον είναι διακριτά από κάποιους Έλληνες πολιτικούς, απόστρατους στρατηγούς, ναυάρχους, από κάποιους ακαδημαϊκούς, από ΜΜΕ και κάποιους λογικούς Έλληνες που άρχισαν πλέον να τα βλέπουν. Και αυτοί βλέπουν πως αυτά που γίνονται είναι λάθος και παίρνουν θέση ενάντια σε αυτά που γίνονται».

«Φίλοι μου εμείς εν περιλήψει λέμε το εξής. Εμείς έχουμε δίκιο και επειδή έχουμε δίκιο είμαστε και ισχυροί. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε σε κάθε είδους τραπέζι» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε αποφασισμένοι, αφοσιωμένοι και ευτυχώς και πολύ ικανοί στο να μην επιτρέψουμε κανενός είδους τετελεσμένο και να μην επιτρέψουμε και οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων, ούτε των δικών μας δηλαδή της Τουρκικής Δημοκρατίας των 85 εκ., αλλά ούτε και των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το πρακτορείο Demirören.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ