Μήνυμα του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νικολάου Κωστάκη

Μήνυμα του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νικολάου Κωστάκη για την διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος GWA WINDFOIL RACE CLASS RHODES GREECE 2022 που θα διεξαχθεί στην Ρόδο από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου συμμετέχει, ως χορηγός, στην διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος GWA WINDFOIL RACE CLASS, ενός καινοτόμου αθλήματος, παγκόσμιας εμβέλειας, που για πρώτη φορά διοργανώνεται, διεξάγεται και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Πιστεύουμε ότι η διοργάνωση αυτή θα βάλει το νησί μας στον παγκόσμιο χάρτη του σπορ, θα το προβάλλει στους λάτρεις του αθλήματος αλλά και θα το καθιερώσει ως προορισμό των αθλητών.

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελούν σημαντικό παράγοντα εξέλιξης και ανάπτυξης του προορισμού με το brand name Rhodos, αλλά θα συμβάλει καταλυτικά στην προβολή, ανάδειξη, αξιοποίηση και αειφόρα ανάπτυξη των φυσικών πόρων του τόπου μας.

Θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας στον επισκέπτη αλλά και στους μόνιμους κατοίκους του.

Προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό θέαμα που έχει να προσφέρει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GWA WINDFOIL RACE CLASS θα διεξαχθεί από την 14η έως την 17η Ιουλίου στην περιοχή των Κρητικών από τις 12:00 έως τις 20:00.


Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ενίσχυση και εντατικοποίηση των προσπάθεια μας για το 2023, όπου σαν στόχο έχουμε τη διοργάνωση ενός αγώνα στο ενταγμένου στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WINGFOIL!

Σας περιμένουμε όλους!!!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ