Μηνάς Νικολάου: Σταματήστε την πολιτική της παράγκας

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο. Όπως διαπιστώνουμε, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναγάγει τον λαϊκισμό σε πολιτική επιστήμη.
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ,
Κατηγορείτε την κυβέρνηση για την ακρίβεια ένα εισαγόμενο θέμα, που παρατηρείται σε διεθνές επίπεδο, και παραβλέπετε τις σημαντικές εθνικές παρεμβάσεις, που πραγματοποιούνται στην χώρα μας. Σήμερα κύριοι, τρέχει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης στην Ευρώπη.
Ο κόσμος βλέπει μια κυβέρνηση δίπλα στον πολίτη. Ο πολιτης να είναι στο επίκεντρο του κράτους και το κράτος δίπλα του με στοχευμένες παρεμβάσεις.
Να προσπαθεί είτε μέσω της Ε.Ε. να πάρει μέτρα ελάφρυνσης της ακρίβειας που μαστίζει τους πολίτες λόγω του πολέμου της Ουκρανίας ή αν δεν λαμβάνονται μέτρα από αυτήν μέσω των ιδίων πόρων ελέγχοντας με σοβαρότητα τον δημοσιονομικό χώρο, που της δίνουν τα οικονομικά του κράτους στηρίζοντας το εισόδημα των πολιτών με ελάφρυνση φόρων, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, αύξηση κατώτατου μισθού – συμπαρασύροντας σε αύξηση των επιδομάατων ανεργίας, ΟΑΕΔ το εποχικό επίδομα κλπ – , μείωση ΕΝΦΙΑ, αύξηση συντάξεων, καταβολή αναδρομικών και παρεμβάσεις στην ηλεκτρική ενέργεια στα καύσιμα και τόσες άλλες . Γι αυτό και οι πολίτες στηρίζουν την ΝΔ και δημοσκοπικά σε σχέση με εσας βρίσκεται μπροστα με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή των εθνικών εκλογών .
Γιατί όταν ο κόσμος ακούει ΣΥΡΙΖΑ κλαίει , ενθυμούμενος τις αδιανόητες φορολογικές αφαιμάξεις, την μείωση συντάξεων , τον περιβόητο νόμο Κατρούγκαλου, τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών, το ξυλοκόπημα των συνταξιούχων, την υπερφορολόγηση των αγροτών από το πρώτο ευρώ και τόσα άλλα που είναι χαραγμένα στην μνήμη του Ελληνικού λαού που με επιλογή σας φτωχοποιήσατε .
Έτσι, Αρμαγεδδώνα βίωσαν οι νησιώτες με την διακυβέρνηση σας, που εκτός των άλλων καταργήσατε και τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α.
Νέα Γέφυρα Κρεμαστής, « Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε για τα αναπτυξιακά έργα που καθημερινά κοσμούν τον τόπο μας επειδή εσείς μάθατε στην μιζέρια.
Εμείς ανοίγουμε λάκκους και δημιουργούμε αναπτυξιακά έργα για το συμφέρον των πολιτών μας και όχι λάκκους με πρόθεση να θάψουμε δημοσιογράφους.
Κύριοι, δεν μπορείτε να αγνοείτε σκοπίμως ένα αναπτυξιακό έργο που ταλάνιζε τον τόπο μας από το έτος 1976, τότε που προέκυψε η ανάγκη δημιουργίας νέας γέφυρας από την δημιουργία του Νέου Αερολιμένα Ρόδου , που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στο νησί μας. Ένα μάτι με φυσιολογική όραση δεν αγωνίζεται να δει, απλά βλέπει αυτό που συμβαίνει φυσικά και αβίαστα. Τα έργα μιλούν μόνα τους και εσείς σε κατάσταση πανικού μετατρέπετε το θετικό σε αρνητικό σε ένα αφηγηματικό παραλήρηματικό παιχνίδι εντυπώσεων!
Κύριοι της οπισθοδρόμησης,
Θα προτιμούσατε την γέφυρα στην προηγούμενη της κατάσταση; Για να κάνουμε συζητήσεις επί συζητήσεων; Αυτή την πολιτική πρεσβεύετε; Αυτό είναι το όραμα σας σε έναν τόπο; Να παραμένουν τα προβλήματα σε λιμνάζοντα νερά; Έτσι σας βόλευε και έτσι σας βολεύει. Να μην γίνεται τίποτα σε έναν τόπο για να είμαστε όλοι ίδιοι. Όταν κάποιος προχωράει και ξεχωρίζει ενοχλεί, ενοχλεί στο μέσο σύγκρισης, την σύγκριση με τα έργα και την πορεία σας.
Κρίνετε μία κυβέρνηση που όσα υποσχέθηκε προεκλογικά τα εφαρμόζει εν μέσω τόσων μεγάλων κρίσεων και σας πειράζει η σύγκριση με τις δικές σας προεκλογικές εξαγγελίες και μετέπειτα κυβερνητικές επιλογές σας,
Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια.
Δεν θα αναφερθούμε για τα πόσα έκανε η Κυβέρνηση στο χώρο της υγείας και μάλιστα εν μέσω κρίσεων, με τον υπερδιπλασιασμό των ΜΕΘ , την αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων και τον προγραμματισμό νέων προσλήψεων . Ναι υπάρχουν ελλείψεις και όπου υπάρχουν ελλείψεις έδωσε τρόπους να προστατευθεί και αποκατασταθεί η υγεία των πολιτών , με ταχεία διεκπεραίωση των προβλημάτων τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ναι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέκεται δίπλα στο νησιώτη έμπρακτα , εφαρμόζοντας σε λίγο καιρό και την τηλεϊατρική για την καλύτερη εξυπηρέτησή της υγείας των νησιωτών και των απομακρυσμένων περιοχών.
Και προσπαθείτε με λογική του 2015 να ξεγελάσετε και πάλι τον λαό . Όχι κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί . Δεν δικαιούστε να ομιλείτε
Το κλιμάκιο ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για τις νέες προοπτικές δημιουργίας αναπτυξιακών έργων, για έργα που προγραμματίζονται με κρατικό προϋπολογισμό και επισκέφθηκαν έργα που έγιναν. Επισκέφθηκαν επιχειρήσεις αλλά και την ένωση ξενοδόχων – και στην ένωση δεν είναι όλοι μεγαλοξενοδόχοι για ενημέρωση – ένα κλάδο που στηρίζει την ελληνική οικονομία φορολογικά αλλά και εργασιακά .
Κύριοι σταματήστε την πολιτική της παράγκας
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδείχτηκε από τις προηγούμενες εκλογές οι πολίτες δεν σας εμπιστεύτηκαν και επειδή η ιστορία διδάσκει, έχουν τώρα πολλούς λόγους παραπάνω να μην σας εμπιστευτούν και στις επόμενες !

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ