Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 24ωρη γενική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 24ωρη γενική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Στην απεργία πήραν μέρος το σύνολο της δύναμης των σωματείων του Ε.Κ.Ρ , η Α.Δ.Ε.Δ.Υ,με τους δασκάλους ,καθηγητές ,σώματα ασφαλείας και Δημόσιους Υπάλληλους.

Την απεργία στήριξαν επίσης και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ,ενώ το παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων τις αντιπολίτευσης, και οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕΡΑ 25 και αρκετοί συμπολίτες μας. Στις τοποθετήσεις πέρα από το κεντρικό σύνθημα το οποίο αναφαίρετε στις   υπηρεσίες μεταφοράς ανθρώπων , οι οποίες είναι  ζωτικό κοινωνικό αγαθό και οφείλουν να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο με ασφάλεια, με σεβασμό της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων τους και τις άμεσες απαντήσεις αλλά και η απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, αναδείχθηκε και καταδικάστηκε η απόφαση της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του νερού του οποίου είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και  το οποίο θα υπερασπιστούμε μαζί με το Σωματείο της ΔΕΥΑΡ Ρόδου και θα δώσουμε όσους αγώνες χρειαστεί για να μην περάσει σε ιδιώτες

.Στην απεργιακή συγκέντρωση καταδικάστηκε η Κ.Υ.Α που ανοίγει δρόμο για την εισαγωγή εργαζομένων  από τρίτες χώρες ,μία απόφαση που εξυπηρετεί καθαρά τους Ξενοδόχους και δημιουργεί  σύγχρονους δούλους στα εποχικά επαγγέλματα.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου ζητά την άμεση υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο σωματείο εργαζομένων του καζίνο.

Την άμεση υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο συνδικάτο εργαζομένων στις δημοτικές επιχ/σεις συγκοινωνιών ΡΟΔΑ .

Να γίνει υποχρεωτική η τοπική συλλογική  σύμβαση του σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων Ρόδου.

 

Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος εάν δεν δοθεί και εμείς θα δώσουμε όσους αγώνες χρειαστεί μέχρι την δικαίωση όλων των αιτημάτων μας.

Κανείς εργαζόμενος μόνος του!!!

‘Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                   ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ