Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα και την Τρίτη στη Ρόδο λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλο το νησί της Ρόδου και σε όλες τις βαθμίδες, εξαιτίας της κακοκαιρίας που σαρώνει και τα Δωδεκάνησα.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και Τρίτη 25 Ιανουαρίου σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο δήμος Ρόδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Θ Ε Μ Α: Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο   Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

Έχοντας υπόψη:

Τις δ/ξεις του άρθρου 58 του ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87/τ.Α/7.6.2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
Τις δ/ξεις του Ν. 3861/10 (ΦΕΚ 112/13.7.2010 τ. Α΄) «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων και κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια»
Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και την παραμονή στους σχολικούς χώρους στην επικράτεια του Δήμου Ρόδου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της επικράτειας του Δήμου Ρόδου κατά τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και κατά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής και όλα τα Ειδικά Σχολεία.

Η παρούσα κοινοποιείται στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης της Ρόδου, αναρτάται στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην Ιστοσελίδα του Δήμου και αποστέλλεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και ευρεία δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ