Κατερίνα Γαβαλά: Ο Παππάς στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα.

Δυστυχώς ο κος Παππάς  στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα. Το πρόσφατο κοινό Δελτίο Τύπου των ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου και Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών θα έπρεπε μόνο να τον προβληματίσει αφού αναφέρονται σε αυτόν, και όχι μόνο,  συλλογικά όργανα.

Οι κομματικές ταυτότητες όσον έχουμε, δεν είναι κρυφές στον Κωακό αλλά και τον Δωδεκανησιακό λαό, ωστόσο ουδεμία σχέση έχουν με την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Προτεραιότητα είναι η υγεία των κατοίκων και όσων επισκέπτονται το νησί.

Είναι γνωστό και πιθανό ως υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ να ζητήσω την ψήφο στις προσεχείς εκλογές, όπως είναι γνωστό επίσης ότι ο ίδιος πολιτεύτηκε στο παρελθόν με την Πολιτική Άνοιξη και σήμερα είναι βουλευτής της ΝΔ.

Γι αυτά ουδέποτε έχει κατηγορηθεί, και δεν θα έπρεπε.

Προκειμένου λοιπόν να προβαίνει σε νέες δηλώσεις , θα ήταν ωφέλιμη η επιθυμία του για ενημέρωση από τα θεσμικά όργανα.

Η δράση και η λειτουργία  των οργάνων είναι γνωστή στους πολίτες της Κω, όσο οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις όσων τους εκπροσωπούν. Οι κατηγορίες τύπου δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας, είναι σαφώς ανυπόστατες και δηλώνουν άγνοια.

Ο κατά τα άλλα αγαπητός φίλος Γιάννης Παππάς, δεν θα έπρεπε να αποφεύγει την ενδεχόμενη αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων,  αν από αυτή έχει όφελος η κοινωνία!

Είναι σκόπιμο να αντιληφθεί την πραγματική και όχι «τεχνητή κρίση», την οποία ο Κωακός λαός αντιμετωπίζει καθημερινά και φθείρει τόσο τους κατοίκους όσο και τον τουρισμό, και να αναλογιστεί με την κυβέρνηση του, αν εκτός από υποσχέσεις έχουν την δύναμη για άμεσες βελτιωτικές ενέργειες.

Εμείς οι λειτουργοί τη υγείας υποστηρίζουμε και διεκδικούμε υπηρεσίες όπως μας αξίζουν ως Έλληνες πολίτες.

Δεν δεχόμαστε να μας συκωφαντούν. Κανείς από εμάς δεν έχει σταθεί εμπόδιο και ούτε το δικαίωμα έχει, αντιθέτως την υποχρέωση, να συμμετέχει στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και εξέλιξη της δημόσιας υγείας.

Λύσεις υπάρχουν αν θέλουμε να τις δούμε.

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω                            ΚΩΣ 29/07/2022

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ