Η Πολύμνια Γαλανού έθεσε τα προβλήματα του νοσοκομείου στο ΕΚΡ

Την ανάγκη να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του νοσοκομείου της Ρόδου τόνισε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ.Παναγιώτης Εγγλέζος. Θέση δεν έχουν τα χρώματα των κομμάτων αλλά η συλλογική προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση.

Η γιατρός Πολύμνια Γαλανού τόνισε ότι απο τις 150 θέσεις τον Μάρτιο είμαστε στους 99. Οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Το νοσοκομείο είχε να αντιμετωπίσει 11 παραιτήσεις καθώς και συνταξιοδοτήσεις.Στην μονάδα εντατικής θεραπείας τα κρεβάτια είναι έξι. Εντατικολόγοι δεν υπάρχουν. Οι γιατροί καλύπτουν πολλές θέσεις μέσα στο νοσοκομείο άρα δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετούν τον κόσμο.Το τμήμα της καρδιολογίας πάει να κλείσει και αυτό γιατί δεν υπάρχουν γιατροί να το καλύψουν. Κινδυνεύει το νοσοκομείο να χάσει τον έναν από τους δύο εκλογολόγους.Το τμήμα των επειγόντων περιστατικών είναι ένας σπασμένος καθρέφτης. Υπάρχουν κενά σε γιατρούς, κενά σε παθολόγους. Τα χειρουργεία είχαν 9 αναισθησιολόγους όταν ανέλαβε το νοσοκομείο. Τώρα τονίζει η κ. Γαλανού ότι είναι μόνη της. Απευθυνόμενη στον υπουργό υγείας η κ. Γαλάνου τονίζει ότι λύση δεν είναι να φύγει ο κόσμος και να πάει στα ιδιωτικά. Τα περιστατικά covid 19 είναι αρκετά με΄σα στο νοσοκομείο και έχουν κατακλύσει τις κλινικές.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ