Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ναυλώνει πλοίο για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε Κάσο και Κάρπαθο

Η Περιφέρεια θα καλύψει επίσης το κόστος του έκτακτου δρομολογίου του πλοίου

Το  πλοίο Blue Carrier I τύπου RoRo Cargo, την Κυριακή το πρωί θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο προς Κρήτη, για να μεταφέρει όλα τα φορτηγά με εμπορεύματα σε Κάρπαθο και Κάσο.

Τα δε φορτηγά που βρίσκονται στον Πειραιά, θα μεταφερθούν αύριο Σάββατο στην Κρήτη, με το πλοίο Blue Star, προκειμένου την Κυριακή να φτάσουν και αυτά σε Κάσο και Κάρπαθο με το  Blue Carrier I.

Συνεχείς είναι οι επαφές του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με  τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , Γιάννη Πλακιωτάκη, για την αντιμετώπιση του έκτακτου ζητήματος που προέκυψε από την μη εκτέλεση των δρομολογίων του F/B Olympus.

Οι επαφές του Περιφερειάρχη για την αναζήτηση λύσης, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, με την δρομολόγηση του Ro-Ro Blue Carrier Ι την Κυριακή το πρωί από την Κρήτη προς Κάσο και Κάρπαθο, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να καλύπτει το κόστος του έκτακτου δρομολογίου του πλοίου.

ΠΗΓΗ: REALVOICE 99,5

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ