Η Κάλυμνος της Δημοκρατίας. Η Κάλυμνος των αγώνων. Η Κάλυμνος της ναυτοσύνης. Η Κάλυμνος της ιστορίας και των όμορφων ανθρώπων εχθές έστειλε το μήνυμα.

Η Κάλυμνος της Δημοκρατίας. Η Κάλυμνος των αγώνων. Η Κάλυμνος της ναυτοσύνης. Η Κάλυμνος της ιστορίας και των όμορφων ανθρώπων εχθές έστειλε το μήνυμα. Θέλει Αλλαγή. Αλλαγή πολιτικής. Αλλαγή πλεύσης. Αλλαγή νοοτροπίας. Αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Σας ευχαριστώ μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, για την ολόθερμη υποδοχή που μου επιφυλάξατε καθώς και για την πολυπληθή παρουσία σας στην χθεσινή προεκλογική μου ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού & Ιστορίας Καλύμνου.

Η έμπρακτη στήριξη στον έντιμο αγώνα που δίνω ως προς την προάσπιση των ευγενών ιδεών για τις οποίες εδώ και καιρό συνομιλούμε, είναι για μένα κινητήριος δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες μάχες.

Θέλω να γνωρίζετε ότι η δυναμική σας, η εκτίμησή σας, η αγάπη σας και η στήριξή σας αποτελούν βασικά στοιχεία της μεταξύ μας ουσιαστικής και άρρηκτης σχέσης. Μια σχέση που εκατέρωθεν έχουμε κτίσει εδώ και καιρό.

Πέρα απ’ την παλλαϊκή ανάγκη για Αλλαγή, αυτό που μένει απ’ την χθεσινή μας συγκέντρωση είναι η αίσθηση ότι συμπορευόμαστε ακόμα πιο δυναμικά. Εσείς κι εγώ. Εγώ με όλους εσάς. Γιατί εσείς είστε η μοναδική μου δύναμη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, νησί-νησί, χωριό-χωριό, πόρτα-πόρτα με χαμόγελο και εντιμότητα, μαζί να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας και τους νησιώτες μας. Για όλα αυτά που μας αξίζουν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ