Η INTERAMERICAN ενισχύει το Δίκτυο Υγείας στον Πειραιά σε συνεργασία με τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA»

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA”, στον Πειραιά (https://www.yoda-odc.gr).

 

Η συμφωνία συνεργασίας προβλέπει απευθείας κάλυψη των δαπανών νοσηλείας από την INTERAMERICAN για όλο το εύρος των νοσηλευτικών υπηρεσιών των ασφαλισμένων της, οι οποίες παρέχονται στη Μονάδα “YODA” και καλύπτονται από τα ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που κατέχουν.

 

Τα περιστατικά τα οποία διαχειρίζεται η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA” είναι αποκλειστικώς χειρουργικά χωρίς διανυκτέρευση, που διενεργούνται αποκλειστικά με τοπική αναισθησία, πολύ μικρής, μικρής και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεσαίας ή μεγάλης βαρύτητας και αφορούν στις ειδικότητες: Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογίας, Γαστρεντερολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Αγγειο-χειρουργικής, Ορθοπεδικής Χειρουργικής, Ουρολογικής Χειρουργικής και Ωτορινολαρυγγολογίας.

 

Επισημαίνεται ότι προς το παρόν, η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA” δεν είναι συμβεβλημένη με φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ κ.λπ.). Η νέα αυτή συνεργασία ενισχύει ακόμα περισσότερο το Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN στην περιοχή του Πειραιά, αυξάνοντας τις επιλογές πρόσβασης των ασφαλισμένων της σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ