Η γέφυρα της Κρεμαστής δεν είναι απλά μια γέφυρα που ενώνει τις δυο απέναντι όχθες του χειμάρου.

Η γέφυρα της Κρεμαστής δεν είναι απλά μια γέφυρα που ενώνει τις δυο απέναντι όχθες του χειμάρου Είναι η διάβαση από τον ξεπερασμένο κόσμο του χθες σε ένα πολύ καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

Δεν είναι απλά ένας δρόμος πάνω από ένα χείμαρο, είναι ένας δρόμος πάνω από αγκυλώσεις πάνω από μικροπολιτικές πάνω από την στασιμότητα , πάνω από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Αυτή η γέφυρα , αυτός ο δρόμος οδηγεί στην πραγμάτωση του οράματος που είναι μόνον η ανάπτυξη της περιοχής . Είναι η αρχή ενός εμπνευσμένου σχεδιασμού αξιοποίησης και αναβάθμισης , είναι πύλη εισόδου σ΄αυτό που λέμε πρόοδο. Ένα ταπεινό και σεμνό μπράβοκαι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους που μας έδωσαν αυτή τη χαρά.

Αυτή η περιοχή που θυσιάστηκε στο βωμό της ανάπτυξης του νησιού και της Δωδεκανήσου ολόκληρης έφτασε η ώρα να απολαύση την αναγνώρηση με πράξεις και έργα , καρπούς πρωτίστως της δικής της θυσίας , της δικής της συμβολής και στήριξης ως ακρογωνιαίου λίθου στο οικοδόμημα του θαύματος του Ροδίτικου τουρισμού και όχι μόνον.

Σ΄αυτούς που πήραν στα χέρια τους την ευθύνη να μετατρέψουν την απαισιοδοξία ενός αδικημένου κόσμου , σε ελπίδα με ορατές προοπτικές μιας άλλης μορφής αξιοποίησης και αναμόρφωσης τέλεια σχεδιασμένης και προσαρμοσμένης στα τοπικά και χρονικά δεδομένα , στρέφουμε με ευγνωμοσύνη το βλέμμα και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας βροντοφωνάζουμε….. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!

Αντώνης Αρφαράς

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ