Η εκδήλωση “Ρόδος για τη ζωή” αφιερωμένη στην καταπολέμηση του καρκίνου

Για μια ακόμη χρονιά, ήταν τεράστια η συμμετοχή.

Ο στόχος επετεύχθη και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά υπερηχοτομογράφου για το Νοσοκομείου Ρόδου

Τις απονομές του αγώνα στην κατηγορία ανδρών έκαναν ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα και ο χρυσός παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Τις απονομές στην κατηγορία γυναικών έκαναν οι: Λίζα Τσοπανάκη, Γραμματέας της ΑΜΚΕ, Φράνσις Νιοτή, Ταμίας της ΑΜΚΕ και η Νάντα Ροχάνι, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Η Ρόδος για τη ζωή”.

Το χάλκινο ομαδικό κατέλαβε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ασκληπειού, το αργυρό ομαδικό το ΓΕΛ Κρεμαστής και το χρυσό ομαδικό το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, που έτρεξε για τον Δημήτρη. 

Ειδικό βραβείο δόθηκε στο Ειδικό Πειραματικό Σχολείο και τη Μαίρη Γιαννισοπούλου και στους μικρούς εθελοντές, Ειήνη, Νεφέλη, Άννα, Αλεξάνδρα, Ζαφείρα, Σάββα, Ορφέα και Ιάσωνα.

Η επιλογή των μηχανημάτων γίνεται ύστερα από εισήγηση των αρμόδιων επιστημονικών οργάνων του νοσοκομείου μας.

Το μουσικό κομμάτι είχαν αναλάβει το συγκρότημα The passenger group, ενώ όπως κάθε χρόνο συμμετείχε το μουσικό σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Την προετοιμασία, την αερόβια και τις διατάσεις για το ζέσταμα έκανε ο γυμναστής Στέργος Κουπάδης, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, προετοιμάζοντας τους χιλιάδες συμμετέχοντας και δίνοντας παλμό στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ