Η δικαίωση της Ελευθερίας

Δεύτερη φορά διορισμένος γραμματέας, μήπως θα παραιτηθεί ξανά αν δεν ξανά συγκυβερνήσουν με τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε για τον ίδιο λόγο το 2019; Γενικά στο ΠΑΣΟΚ έχουν μάθει κάποιες ομάδες πως αν δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα πρέπει να κάνουν ένσταση.

Ο σεβασμός στο αποτέλεσμα πάντως δεν τις χαρακτήριζε ποτέ αυτές τις ομάδες. Τα πάντα για την καρέκλα. Τόσο καιρό αναρωτιόμαστε αν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι σύμφωνος με αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν στα Δωδεκάνησα, με όλους αυτούς που πετάγοντας λάσπη εσωκομματικά στους νέους του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να καταλάβουν θέσεις και πόστα χωρίς να καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Όλο το ΠΑΣΟΚ και γνωρίζει και σιγοντάρει στην κατάσταση αυτή. Την μεγαλύτερη όμως απορία προκαλεί, πώς γίνεται να υποβαθμίζεται ο πρώην υπουργός Νικητιάδης σε αναπληρωτή και να γίνεται γραμματέας ένας πρώην διορισμένος που παραιτήθηκε επειδή δεν συγκυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία το 2019;

Τι κάνετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ τελικά; Ο Ανδρέας έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια. Ο Ανδρουλάκης και το χαρίζει και κληρονομεί τις θέσεις και το διορίζει. Ντράπηκε και η ντροπή με όλα αυτά.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ