Η Blue Air σκοπεύει να αρχίσει ξανά τις πτήσεις;

Δημοσιεύματα που επικαλούνται ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Blue Air που πρόσφατα σταμάτησε τις πτήσεις της και δημιούργησε χάος σε πολλά αεροδρόμια, αναφέρουν πως θα ξεκινήσει ξανά τις πτήσεις από τη Ρουμανία όπου είναι η βάση της με δύο αεροπλάνα τύπου Β737-800.

Η ανακοίνωση της εταιρείας τονίζει ότι “τις τελευταίες 48 ώρες, η εκτελεστική διοίκηση, το διοικητικό συμβούλιο και οι μέτοχοι της Blue Air διαπίστωσαν ότι επηρεάστηκε σημαντικά το επίπεδο πωλήσεων εισιτηρίων και τα ποσά που εισέπραξαν οι διεκπεραιωτές πληρωμών έχουν μπλοκαριστεί από αυτούς, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην διαθέτει προς το παρόν όλα τα απαραίτητα κεφάλαια για να πληρώσει τα καύσιμα και άλλα λειτουργικά έξοδα, απαραίτητα για τις πτήσεις που προγραμματίζονται από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για επανέναρξη των πτήσεων λαμβάνει αποφασιστικά υπόψη τη δυνατότητα της εταιρείας να επιστρέψει σε όλους τους επηρεαζόμενους επιβάτες τα οφειλόμενα ποσά και να καταβάλει σε όλους τους εμπορικούς εταίρους το κόστος των υπηρεσιών που παρέχονται υπέρ της εταιρείας”.

Ως εκ τούτου, συνεχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας που βρίσκεται και πάνω στον κόμβο της ότι ενημερώνουμε όλους τους επιβάτες με προγραμματισμένες πτήσεις έως τις 10 Οκτωβρίου 2022 να μην εμφανιστούν στα αεροδρόμια αναχώρησης, καθώς αυτές οι πτήσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ