Γιάννης Παππάς: Μέχρι την Παρασκευή λευκός καπνός για το νοσοκομείο της Ρόδου

Ανάμεσα σε 4-5 ονόματα που έχουν καταθέσει βιογραφικό θα γίνει η επιλογή, όπως δήλωσε στον Real Voice ο "γαλάζιος" Βουλευτής Δωδεκανήσου

Το θέμα της καθυστέρησης διορισμού νέου Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στον Real Voice και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Γιάννη Μηνατσή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς.

Πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους γιατρούς και την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη πρέπει να τη δώσουν και οι ίδιοι στα νοσοκομεία της Ρόδου, της Κω, της Καλύμνου, της Λέρου γιατί είναι πολλά τα προβλήματα, έχουμε πολλά κενά και λόγω συνταξιοδότησης και τώρα απλά εμφανίστηκε περισσότερο το πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε τόσο καιρό ν΄ αντιμετωπίσουμε”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην απουσία της αναπλ υπουργού Υγείας Μ. Γκάγκα στο Ισραήλ, κι αυτό επίσης συνετέλεσε στην όποια καθυστέρηση, γιατί θα πρέπει να υπάρξει ο συντονισμός της ιδίας με τον Υπουργό Υγείας για να υπογράψουν, να εισηγηθούν οι συνεργάτες τους τα 2-3 ονόματα και να καταλήξουν στην καλύτερη επιλογή.

“Θεωρώ και πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα “βγει άσπρος καπνός”. Όπως είπε στα βιογραφικά, υπάρχουν και ντόπιοι και από την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν και από άλλα νοσοκομεία να μετακινηθούν κάποιοι διοικητές ή υποδιοικητές που υπηρετούν σε μεγάλα Νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν στελέχη μάχιμα και δυνατά που έχουν σκοπό να προσφέρουν στη Ρόδο και να βάλουν την πινελιά τους, υπάρχει κόσμος ο οποίος ενδιαφέρεται κι εξ όσων γνωρίζω τα ονόματα είναι 4-5″.

 

πηγη: realvoice99,5

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ