Γιάννης Καμπούρης: Το ένα μετά το άλλο, τα μεγάλα και αναγκαία έργα για τον Πολίτη

Υπογράψαμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ, Γιάννη Καμπούρη, τη νέα Προγραμματική Σύμβαση για την λειτουργία του Υδραγωγείου και των δικτύων του Φράγματος Γαδουρά και την υδροδότηση της Νότιας Ρόδου, της Λίνδου, της Αρχαγγέλου και των Αφάντου.

Επιλύουμε οριστικά ένα μείζον πρόβλημα που είχε ως επακόλουθο τη βίαιη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας επί σειρά ετών. Το ένα μετά το άλλο, τα μεγάλα και αναγκαία έργα για τον Πολίτη, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Η σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης αποδεικνύει ότι αντιμετωπίζουμε την επάρκεια ποιοτικού νερού ως αυτονόητη ανάγκη για όλους.

Αυτήν την ανάγκη, ερχόμαστε να καλύψουμε με μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο, με συνεννόηση και με όραμα, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα να κλείσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας έργα και υπηρεσίες που έχουν στερηθεί για πολλά χρόνια!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ