Γ.Χατζημάρκος: Συγχαρητήρια στον “Ροδήλιο”. Μας έκανε περήφανους και αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης μας.

Συγχαρητήρια στον “Ροδήλιο”. Μας έκανε περήφανους και αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης μας σημειώνει σε αναρτηση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

7th Rhodes International Cycling Event💪
552 Αθλητές, Ποδηλατικές Ομάδες από 21 χώρες και Επαγγελματίες Ποδηλάτες απο 30 χώρες.
Από τις 4 Μαρτίου που ξεκίνησαν, έως τις 19 Μαρτίου, σε τρείς διεθνείς αγώνες, “Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes” και “Visit South Aegean Islands” που έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας που, ορθά, πίστεψε και έβαλε πλάτη στο όνειρο των ανθρώπων του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου “Ροδήλιος”.
Τηλεοπτική κάλυψη διεθνής, απευθείας μεταδόσεις μέσω live streaming στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα και για 15 ημέρες ένας τόπος αποδεικνύει στην πράξη πως μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη αθλητικών διοργανώσεων όταν αφήσει τα λόγια και περάσει στην σκληρή δουλειά.
Ναι, είναι όταν δουλεύεις με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, έρχονται και τα αποτελέσματα. Νησιά-ραντεβού διεθνών, και ειδικά επαγγελματιών, αθλητών και διοργανώσεων, γίνονται μόνο όσα σηκώνουν τα μανίκια και κτίσουν επίμονα και χρόνο-χρόνο την αξιόπιστη εικόνα τους ✌️
Συγχαρητήρια στον “Ροδήλιο”. Μας έκανε περήφανους και αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης μας.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ