Γ.Χατζημάρκος: Κρατάμε την χαρά των παιδιών, που αθλούνται στα γήπεδα που κατασκεύασαμε ή αναβαθμίσαμε.

Ο Ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου των Φανών της Ρόδου, είναι ένα ακόμα απο τα δεκάδες αθλητικά έργα που υλοποιείται στα νησιά μας μέσα απο το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Αθλητικών Υποδομών, που φτιάξαμε για να δώσουμε στα παιδιά των νησιών μας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.
“Λείπουν και άλλα” μας λένε σε κάποιες περιοχές ή νησιά και η δική μας απάντηση, που είναι και η μόνη που μπορούμε να δώσουμε, είναι “Δεν είπαμε ποτέ οτι θα φτιάξουμε όλα τα, άνω των χιλίων, γήπεδα όλων των νησιών”. Αυτό που είπαμε είναι οτι θα βάλουμε την μεγαλύτερη πλάτη που μπορούμε να βάλουμε σε ένα θέμα που δεν είναι αρμοδιότητα μας αλλά εκτιμήσαμε απο την πρώτη στιγμή ως σημαντικό και πιάσαμε δουλειά. Και αυτό που είπαμε, το κάναμε πράξη.
Να στηρίξουμε τους Δήμους μας, να τους βάλουμε πλάτη και σε συνεργασία μαζί τους να υλοποιήσουμε την μεγαλύτερη, στην ιστορία των νησιών, εκστρατεία αναβάθμισης, στοχευμένης και μεθοδικής, των αθλητικών υποδομών.
Σήμερα, που αυτό το Ειδικό Πρόγραμμα έχει φέρει αποτελέσματα, απολαμβάνουμε δύο πράγματα : την χαρά των παιδιών και την τοξικότητα κάποιων ψευτοπαραγόντων.
Κρατάμε την χαρά των παιδιών, που αθλούνται στα γήπεδα που κατασκεύασαμε ή αναβαθμίσαμε. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή της πολιτικής που εμείς αποφασίσαμε αν εφαρμόσουμε.
Της πολιτικής που πάει τα πράγματα και τις καταστάσεις μπροστά και δεν εξαντλείται σε ψευτολεβεντιά και μεγαλοστομίες,
Της πολιτικής που στενοχωρεί, γιατί μάλλον ακυρώνει, τα φαντάσματα του πιο σκοτεινού Χθές και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να συνεχιστεί,
Της πολιτικής της δημιουργίας, της συνεργασίας, της προσφοράς✌️

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ