Φραγκάκης: Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Η επιλογή των εκπροσώπων μιας ολόκληρης κοινωνίας στο Δημοτικό Συμβούλιο σε έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες.
Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να προσπαθήσουν να λύσουν με τις προτάσεις και τις αποφάσεις τους τα προβλήματα των δημοτών και να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και προοδευτικό περιβάλλον για τα μέλη της κοινωνίας.
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς οι 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχουν επιλέξει να μην υποστηρίξουν το ρόλο τον οποίο τους έδωσε ο λαός της Χάλκης.
Μετά απο την τελείως λανθασμένη απόφαση τους να πείσουν τις οικογένειες τους να μην εγγραφούν στην Ενεργειακή Κοινότητα στερώντας τους την δυνατότητα να επωφεληθούν από την παραγόμενη από το Φωτοβολταΐκό Πάρκο ενέργεια ή οποία επιστρέφει με Εικονικό Συμψηφισμό ( NetMetering ) στις παροχές των μελών, το τελευταίο διάστημα απέχουν από τα δημοκρατικά Δημοτικά Συμβούλια και επιλέγουν να αφήσουν μόνο του τον επικεφαλής με κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δυσφημιστικές για την εικόνα του νησιού καταγγελίες να εκτίθεται στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του συλλογικού οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χάλκης σας καλούμε να επιστρέψετε στις θέσεις σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί όπως αποφάσισαν οι Δημότες του νησιού με διάλογο και εποικοδομητικές συζητήσεις να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους και να δομήσουμε ένα περιβάλλον ελπίδας και αισιοδοξίας για την κοινωνία.
Κατανοούμε την εποχή και τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο του καθενός σας αλλά το να μην αφιερώνεται 1 ώρα, μια φορά τον μήνα για να αναζητηθούν λύσεις για τα προβλήματα του κατοικων είναι έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού μας.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και των κρίσιμων στιγμών που βιώνουμε όλοι και θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας ώστε να παρευρίσκεστε τουλάχιστον στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Χάλκης
Ευάγγελος Φραγκάκης

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ