Έτσι σκόπευε να κάνει κακό ο Βοσκός στην Τριανταφυλλιά Μαύρου.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις, που γίνονται χιονοστιβάδα σχετικά με την νεαρή ακτιβίστρια Τριανταφυλλιά Μαύρου η οποία δέχτηκε απειλές για την ζωή της από Κρητικό βοσκό στο νησί της Ρόδου στην περιοχή Ανάληψη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να μπορέσουμε, όλοι να καταλάβουμε, ποιος ο ρόλος συγκάλυψης της αστυνομίας η οποία φαίνεται να αρνείται πεισματικά να συλλάβει τον Κρητικό βοσκό ο οποίος έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Η Νεαρή ακτιβίστρια κατήγγειλε τον Κρητικό βοσκό ο οποίος έχει  παστουρώσει τα ζώα του, κάτι που όλοι ξέρουμε ότι σύμφωνα με την νομοθεσία αυτό απαγορεύεται.  Ο Κρητικός Βοσκός από την Ανάληψη, όταν έλαβε γνώση της καταγγελίας τηλεφώνησε στην Τριανταφυλλιά Μαύρου και άρχισε να την απειλεί.

Στην συνέχεια τύπωσε την φωτογραφία της την οποία πήρε από τα Social Media και έπειτα  την έδειχνε σε θαμώνες, στα καφέ του νησιού φωνάζοντας για να ακούν όλοι τι κάνουν οι κρητικοί σε τέτοιες γυναίκες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες υπήρξε μία τυχαία συνάντηση της Τριανταφυλλιάς Μαύρου και του Βοσκού σε κάποιο καφέ της περιοχής. Αυτό όμως που έχει σημασία και πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η φωτογραφία της νεαρής ακτιβίστριας υπήρχε στο τραπέζι που έπινε καφέ ο άνθρωπος αυτός περιγράφοντας στην παρέα του πως ακριβώς σκοπεύει να της κάνει κακό.

Ποιο συγκεκριμένα αφού εκείνος θα φρόντιζε να λείπει στην Κρήτη η Τριανταφυλλιά Μαύρου θα δεχόταν επίθεση από ανθρώπους δικούς του προκειμένου να τιμωρηθεί που τον κατήγγειλε για το παστούρωμα.

Ποιος ο ρόλος της αστυνομίας και γιατί δεν συλλαμβάνει τον άνθρωπο αυτόν.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της τυχαίας συνάντησης τους στο καφέ που προαναφέραμε ο ίδιος διαφήμιζε πόσο καλές διασυνδέσεις έχει μέσα στην αστυνομία και πώς κανείς δεν επρόκειτο να τον αγγίξει. Και εδώ τα πράγματα γίνονται περίεργα και αρχίζουν τα ερωτήματα να ζητάνε απαντήσεις. Και αντί για απαντήσεις η αστυνομία πέφτει σε αντιφάσεις.

Έχει όντως γνωριμίες ο συγκεκριμένος κρητικός βοσκός στα ανώτερα κλιμάκια της αστυνομίας στη Ρόδο; Μη ξεχνάμε ότι ο ίδιος διαφήμιζε τις γνωριμίες του αυτές. Ναι έχει γνωριμίες μέσα στην αστυνομία, προφανώς αστυνομικούς από την Κρήτη που υπηρετούν στο τμήμα της Ρόδου.

Κατατέθηκε μήνυση στον βοσκό από την Τριανταφυλλιά Μαύρου αλλά σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ίδια οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να εκτελέσουν την διαδικασία του αυτοφώρου, με την δικαιολογία ότι δεν τον έβρισκαν πουθενά και αν εκείνη τον δει να τους ενημερώσει για να πάνε να τον συλλάβουν.

Θα ψάξει δηλαδή η νεαρή ακτιβίστρια να βρει τον άνθρωπο που απειλεί τη ζωή της για να εκτελέσουν οι αστυνομικοί την διαδικασία του αυτοφόρου. Μάλιστα, όπως μάθαμε και αυτό θα αποδειχτεί, η Τριανταφυλλιά Μαύρου τηλεφώνησε στην αστυνομία να έρθει περιπολικό να εκτελέσει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Έφτασε η αστυνομία στην πόρτα του κρητικού βοσκού που έπρεπε να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου;

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του δράστη αλλά δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι προκειμένου να προχωρήσει στην διαδικασία της σύλληψη του.

Ποια τα επόμενα βήματα της νεαρής ακτιβίστριας Τριανταφυλλιάς Μαύρου;

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η Τριανταφυλλιά Μαύρου θα επισκεφτεί γνωστό δικηγορικό γραφείο στο νησί όπου και θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον Κρητικό Βοσκό.

Πάντως σύμφωνα με όσα σας γράφουμε αν η Τριανταφυλλιά Μαύρου πάθει το οτιδήποτε κάποιοι φέρουν πολύ μεγάλη ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ίδια με επιστολή της έχει κάνει γνωστά τα όσα συνέβησαν στην εισαγγελία της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ