Έτσι μοίραζε το χρήμα το ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Τράγκα

Ποιος μεσολαβούσε για να μεγαλώνουν τα ποσά. Μόνο ζήταγε ο Τράγκας λεφτά; Μήπως κάποιοι του τα δίνανε απλά επειδή ήξεραν την δύναμη του και θεωρούσαν ότι ο Γιώργος μπορούσε να καθοδηγήσει τις καταστάσεις;

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο Πάρις Κουρτζίδης ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά της σημαδεμένης τράπουλας.

Πως φεύγανε τα χρήματα από τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ; Ποια η διαδρομή τους μέχρι να ξεπλυθούν και να καταλήξουν στον Γιώργο Τράγκα;

Ο Γιωργος Τράγκας, πήρε ένα χρηματικό ποσό από τον Λαυρεντιάδη για να τον βγάλει από την φυλακή, με τη επιρροή που είχε ο Τράγκας τότε στα μικρόφωνα των ραδιοφωνικών σταθμών.

14 εκατομμύρια, αλλά με ποιον τρόπο τα χρήματα αυτά τα έλαβε ο Γιώργος Τράγκας;

Τυγχάνει λοιπόν να είναι το ίδιο πρόσωπο πού πούλησε λίγα χρόνια πριν ο Γιώργος Τράγκας το κανάλι δέκα. O Λαυρεντιάδης.

Κατά την διάρκεια που τα στελέχη του Λαυρεντιάδη έκαναν τις διαπραγματεύσεις της πώλησης του καναλιού,ο Τράγκας ένιωθε ριγμένος αν πραγματοποιούσε την πώληση αυτή. Τι έκανε λοιπόν;

Να σημειωθεί ότι ο Λαυρεντιάδης δεν γνώριζε ότι τα στελέχη του κάνανε διαπραγματεύσεις, δεν είχανε εντολή να κάνουνε διαπραγματεύσεις.

Σημείωση δεύτερη

Όπως αναφέρει πολύ σωστά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. 14 εκατομμύρια πωλήθηκε ένα τοπικό κανάλι;

Τελικά ποιος έκανε την διαπραγμάτευση;

O Tράγκας κατάλαβε όπως ανέφερα παραπάνω ότι οι διαπραγματεύσεις δεν είχανε οικονομικό όφελος για εκείνον.

Σήκωσε λοιπόν το τηλέφωνο του, κάλεσε έναν Πρωθυπουργό και του είπε: Κοίτα ξέχνα το αυτοί εδώ μου κάνουν παζάρι και έκλεισε το τηλέφωνο.

Αμέσως ο Πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε το DEAL. 14 εκατομμύρια κάνανε φτερά από τους λογαριασμούς του Λαυρεντιάδη και μεταφερθήκαν στα χέρια του Τράγκα.

Αυτόματα λοιπόν τα 8 εκατομμύρια τα οποία έλεγε η ομάδα Λαυρεντιάδη να δώσει στον Τράγκα για να πουλήσει το κανάλι ο Τράγκας πήρε ακατέβατα 14.εκατομμύρια.

Στην συνέχεια ο Τράγκας ανέφερε ότι για την υπόθεση Λαυρεντιάδη, για να βγεί από την Φυλακή, θα μεσολαβούσε μέσω ραδιοφώνου για να συμβεί αυτό.

Δεν πήρε τα χρήματα Όμως που είχε συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό. Αντί να πάρει 10 εκατομμύρια πήρε οχτώ.

Άρα μιλάμε για πολική διαπλοκή με πράσινο φόντο.

Και πάμε στο κερασάκι στην τούρτα

Είναι σύμπτωση ότι η νέα νομική σύμβουλος της χήρας Τράγκα είναι η νομική σύμβουλος πού είχε ο Λαυρεντιάδης;

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ