Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον εκθεσιακό χώρο του ΑΠΘ στην 86η ΔΕΘ

Τον εκθεσιακό χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ΑΠΘ, στο Περίπτερο AKADEMIA, από τον Πρύτανη του Αριστοτελείου, Καθηγητή Νικόλαο Γ. Παπαϊωάννου, ενημερώθηκε για το πλούσιο ερευνητικό έργο που παράγεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και συνομίλησε με ερευνητικές και φοιτητικές ομάδες του Ιδρύματος.

Ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα επιτεύγματα του Αριστοτελείου τα οποία παρουσιάζονται στην 86η ΔΕΘ, καθώς και για τη σημαντική συμβολή του Πανεπιστημίου στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας.

«Μέσα και από τη συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την κορυφαία αυτή διοργάνωση, στοχεύουμε στο ευρύτερο άνοιγμα του Πανεπιστημίου μας στην πόλη. Η έρευνα και η καινοτομία που παράγονται από το λαμπρό επιστημονικό και ερευνητικό μας δυναμικό δεν περιορίζονται στο αποστειρωμένο περιβάλλον των εργαστηρίων, αλλά εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε να φθάνουν στην κοινωνία, την οικονομία και το παραγωγικό σύστημα της χώρας», σημείωσε ο Πρύτανης του ΑΠΘ.

Στην ξενάγηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα εκθέματα του ΑΠΘ παραβρέθηκαν ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ, Καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουδάκης, Καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές του Ιδρύματος.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στον εκθεσιακό χώρο του ΑΠΘ.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ