Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο.

Στη σύλληψη έντεκα αλλοδαπών προέβησαν, την 28/09/2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.
Ειδικότερα, τα ως άνω στελέχη, στο πλαίσιο περιπολίας, εντόπισαν στην παραλιακή οδό Ρόδου – Καμείρου, 46χρονο αλλοδαπό ως οδηγό Ι.Χ.Ε. οχήματος, να κινείται ύποπτα επιβιβάζοντας στο εν λόγω όχημα τέσσερις αλλοδαπούς και αναπτύσσοντας ταχύτητα με κατεύθυνση την πόλη της Ρόδου. Στη συνέχεια το ανωτέρω όχημα τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση και ακινητοποιήθηκε στην κεντρική οδό Ρόδου – Καμείρου.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε επιπροσθέτως, εντός της πόλης της Ρόδου, έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με τέσσερις αλλοδαπούς και οδηγό έναν 29χρονο αλλοδαπό, το οποίο ακινητοποιήθηκε ομοίως. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα, η οποία διενεργήθηκε στην οικεία του ανωτέρω 46χρονου οδηγού, βρέθηκε να διαμένει παράτυπα ένας 35χρονος αλλοδαπός, στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων.
Οι ανωτέρω εννέα αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ οι δυο οδηγοί των Ι.Χ.Ε. οχημάτων, συνελήφθησαν για διευκόλυνση παράνομης εισόδου και διευκόλυνσης διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών. Τα ανωτέρω οχήματα κατασχέθηκαν, ως μέσα μεταφοράς παράτυπα εισερχόμενων προσώπων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ