Εκτός πραγματικότητας ο Βασίλης Υψηλάντης. Επίθεση από τους παρόντες

Ο κύριος Υψηλάντης προσήλθε σήμερα στο Εργατικό κέντρο όχι για να υποστηρίξει και να στηρίξει σαν βουλευτής Δωδεκανήσου αλλά και να βρεί ως όφειλε λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου. Προσήλθε είρωνας και έφυγε ηττημένος.

Προσπάθησε υψώνοντας την φωνή του και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι να μας πει ότι ο ίδιος αλλά και το μεγάλο του αφεντικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφεραν στον τόπο και ότι όλα όσα είχαν μέχρι εκείνη την ώρα ειπωθεί στην αίθουσα ήταν λόγια δίχως ουσία. Προσβλητικός, ειρωνικός ο κύριος Υψηλάντης έχασε τον έλεγχο.

Όι παριστάμενοι μέσα στην αίθουσα επιτέθηκαν στον βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη λέγοντας του ότι δεν ήρθαμε εδώ για να ακούμε αυτά που εσύ λές.

Χάνοντας τον έλεγχό ο βουλευτής φώναζε όχι θα τα ακούσετε τώρα. Η Άμεση παρέμβαση του Προέδρου του εργατικού κέντρου Παναγιώτη Εγγλέζου ανάγκασε τον Υψηλάντη να ανακαλέσει, να ρίξει τους τόνους και να παραδεχτεί ότι το νοσοκομείο έχει προβλήματα, πως μένει πολλά να γίνουν και όπως όντως υπάρχει ππρόβλημα.

Ο Υψηλάντης είναι δεδομένο ότι δεν θα εκλέγει ξανά, αυτό ο ίδιος το γνωρίζει.

Ο κ. Υψηλάντης ήδη γνωρίζει πως θα χάσει την έδρα του Βουλευτή… Τελευταία συνηθίζει να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Πλέον η πολιτική του κρίση έχει αντικατασταθεί από τον πανικό και ήδη έχει χάσει την αγάπη πολλών υποστηρικτών του. Όπως στρώνει κανείς…. κοιμάται.

Στην συνέχεια χωρίς να ξέρει βέβαια ότι η κάμερα τον τραβάει χασκογελούσε και έκανε ματάκια.

Την διάρκεια βέβαια που ο Θωμάς Σωτρίλης ήταν στο βήμα αγνοώντας στην κυριολεξία τις ελλείψεις φαρμάκου στο νοσοκομείο της Ρόδου προσπάθησε να δώσει ένα ακόμα ρεσιτάλ αλλά τον επανέφερε ο Θωμάς Σωτρίλης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ