Έκτακτο: Παραιτήθηκε από όλα τα αξιώματά του στο δήμο Ρόδου ο Αναστάσιος Σπανός

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, απέστειλε πριν από λίγο ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Αφάντου και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Αναστάσιος Σπανός με την οποία ενημερώνει ότι παραιτείται απ'όλες τις αρμοδιότητές του.

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, απέστειλε πριν από λίγο ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Αφάντου και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Αναστάσιος Σπανός με την οποία ενημερώνει ότι παραιτείται απ’όλες τις αρμοδιότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο κ. Σπανός φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την αφαίρεση της αρμοδιότητας του χωρικού αντιδημάρχου Αφάντου, που ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Καμπουράκης, καθώς θεωρεί ότι είχε επιτελέσει μέχρι τώρα αξιόλογο έργο στο συγκεκριμένο πόστο.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

”Λόγοι προσωπικοί μου επιβάλλουν να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου.

Παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη που εκλέχθηκα, ως απλός δημοτικός σύμβουλος με πλήρη και απόλυτο σεβασμό στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ρόδου, τους υπαλλήλους της Δ.Ε Αφάντου, της Δ.Ε Πεταλούδων και της ΔΕΡΜΑΕ για την αγάπη τους, την απόλυτη στήριξή τους και για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε”.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ