Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Κατερίνας Γαβαλά

«Η σημερινή παρουσία σας στα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου αποτελεί λόγο να είμαστε χαρούμενοι. Όχι τόσο για το εκλογικό αλλά για το πολιτικό διακύβευμα της διανυομένης εποχής.

Το γραφείο μας δεν δημιουργήθηκε με την παλαιοκομματική λογική των εκλογικών κέντρων αλλά με το όραμα της δημιουργίας ενός χώρου ανταλλαγής απόψεων, ζύμωσης ιδεών, παραγωγής πολιτικής. Γι αυτό και το α πληθυντικό πρόσωπο. Είναι το πολιτικό μας γραφείο. Είναι ο χώρος του οποίου κάθε σπιθαμή, κάθε γωνιά, αντηχεί επιθυμίες μας για Αλλαγή, για Πρόοδο, για Ελπίδα σε κάτι καλύτερο. Σε κάτι πιο ανθρώπινο. Γιατί αυτό συζητάμε εδώ καθημερινά. Την επαναφορά του Ανθρώπου στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

Είμαι υπερήφανη που καθημερινά συζητούμε χωρίς taboo προσπαθώντας να συνδιαμορφώσουμε ένα μέλλον διαφορετικό, που αφορά το κοινό καλό, πρεσβεύοντας μιαν άλλη πιο ανθρωποκεντρική πολιτική που τόσο πολύ εκλείπει τα τελευταία χρόνια.

Αυτήν που αφορά όλο το φάσμα των εκφάνσεων του δημόσιου και πολιτικού βίου αναγάγοντας ότι έχουμε μεταξύ μας μοιραστεί για εμένα σε κάτι πραγματικά ιερό. Τόσο ώστε να ανάγεται σε προσωπική υπόθεση.

Με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών να απέχει τυπικά λίγες ακόμη μέρες και την τόσο ρευστή κατάσταση στην Κοινωνία μας μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα ,με την μάχη ιδεών που επίκειται να κορυφωθεί στον πολιτικό στίβο, εμείς ξεκινάμε και τυπικά το ταξίδι μας από την Κω για να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να οραματιζόμαστε, να χαράσσουμε πορεία, προτείνοντας ρεαλιστικές λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Άλλωστε πέρα απ’ την φύση του όποιου αποτελέσματος, αυτό είναι που θα μείνει. Οτι μαζί αγωνιστήκαμε, μαζί ταξιδέψαμε.
Σ’ αυτό το ταξίδι λοιπόν σας καλώ να βρίσκεστε μαζί μου.
Εσείς κι εγώ, ισότιμοι συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες στις θάλασσες της Αλλαγής».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ