Δυσαρεστημένη η ΕΛ.ΑΣ. από τις ενέργειες του κ. Καληωράκη Μονόδρομος η μετάθεση του στη Σύρο ως βοηθός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καληωρακης,φέρεται να προσπαθεί με κάθε τρόπο… “με νύχια και με δόντια” να ακυρώσει την μετάθεση του στην Σύρο. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα , ο απερχόμενος Αστ. Διευθυντής, φέρεται πως συνεχίζει τις απέλπιδες προσπάθεις και χτυπάει πόρτες πολιτικών γραφείων και όχι μόνο, ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να παραμείνει στο νησί της Ρόδου.

Βέβαια, όλες αυτές οι ενέργειες του κ. Καληωράκη είναι γνωστές στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. , η πλειοψηφία των οποίων έχει αρνητική εικόνα για τις αθεμιτες τακτικες που ακολουθεί ο απερχόμενος Αστ. Διευθυντής και μάλιστα έχει δυσαρεστηθεί από τις συνεχόμενες αναρρωτικες άδειες που ζητάει και τις επίμονες τηλεφωνικές ενοχλήσεις στα γραφεία λήψεων των αποφάσεων .

Αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών του κ. Καληωρακη και φυσικό επακόλουθό των πράξεων του είναι η μη ικανοποίηση του αιτήματος του από το συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ , να παραμείνει στην Ρόδο . Έτσι η μετάθεση του στην Συρο ως βοηθός είναι πλέον μονόδρομος.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ