Διγενής: Ο κ. Καμπούρης και ο κ. Κολιάδης , βελτιώνουν την εικόνα των αθλητικών και όχι μόνο εγκαταστάσεων του νησιού

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Σ Διγενής, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε δύο ανθρώπους που είναι κοντά στον αθλητισμό! Ο κ. Καμπούρης Τηλέμαχος και ο κ. Κολιάδης Αλέξανδρος, έκαναν την υπόσχεσή που μας έδωσαν πράξη, ολοκληρώνοντας σημαντικά έργα βελτίωσης των εγκαταστάσεων μας, όπως την μόνωση της εξέδρας που από κάτω στεγάζονται τα αποδυτήρια, τα γραφεία και όλοι οι βοηθητικοί χώροι του γηπέδου.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο περιμετρικό τοιχίο του γηπέδου και βάφτηκε όλο το γήπεδο από την αρχή με υλικά που μας χορήγησαν.

Ο κ. Καμπούρης και ο κ. Κολιάδης κάνουν απλά το αυτονόητο, βελτιώνουν την εικόνα των αθλητικών και όχι μόνο εγκαταστάσεων του νησιού και δίνουν λύσεις σε προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, με έργα και με πράξεις.

Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού, δεν είναι μια λειτουργική ανάγκη, αλλά είναι μια ειλικρινή απόδειξη ότι ο αθλητισμός αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για όλους μας.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία χρειάζονται την υποστήριξη, την συμπαράσταση και την συνεισφορά όλων των φορέων, για να μετατρέψουμε το ποδόσφαιρο σε μια υγιή επιλογή της κοινωνίας μας.

Η συμβολή σας λοιπόν κ. Καμπούρη και κ.Κολιάδη είναι καταλυτική και για τα τμήματα υποδομής που αριθμούν πάνω από 150 μικρούς αθλητές. Με τις δικές σας προσωπικές ενέργειες αναδεικνύεται η αγάπη σας και ο σεβασμός για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ας ελπίσουμε να αποκατασταθούν και τα υπόλοιπα λειτουργικά θέματα του γηπέδου μας, ο φωτισμός και ο τάπητας τα οποία χρήζουν αντικατάστασης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ