Χειρότερο της αμάθειας η ημιμάθεια

Δυστυχώς κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι λάτρεις της ημιμάθειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κριτική που ασκείται αναφορικά με τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια που εγκαταστάθηκαν στις παραλίες της Ρόδου.Επιτέλους μετά από χρόνια εγκατάλειψης στο νησί μας άρχισαν να γίνονται αυτά που για άλλους τουριστικούς προορισμούς είναι αυτονόητα.

Τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια διαθέτουν και ντουζιέρες, έτσι ώστε οι λουόμενοι να μην κάνουν ντουζ σε κοινή θέα. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις που βλέπαμε μετά το ντουζ να αλλάζουν ρούχα οι λουόμενοι ”φάτσα κάρτα” στην παραλία.

Φαντάζομαι οι εμμονικοί επικριτές δεν θέλουν να γίνεται κάτι τέτοιο εκτός και αν είναι υπέρμαχοι αυτού του θεάματος αλλά αρνούνται να το ομολογήσουν δημόσια.Οι ”εραστές” του τίποτε. αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουν το τόπο να προχωρά, δεν έχουν παρά να ενημερωθούν πρώτα πριν μιλήσουν, ή αρχίσουν να γράφουν επιστολές, που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ