Χατζημάρκος: Όποιος δει τον χάρτη του Τουρκολιβυκού συμφώνου,  θα δει ότι κόβει τη Ρόδο λίγο εδώ έξω από την αίθουσα που συνεδριάζουμε.

Το Συνέδριο της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος, είναι ευκαιρία για όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ενός τόπου, μίας περιοχής, μίας χώρας. Ευκαιρία ανάδειξης της πολιτικής σε δύναμη δημιουργίας τόνισε στο συνέδριο της ΕΝΠΕ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε τα εξής:

«Υπηρετώντας την πολιτική, δεν μπορούμε να είμαστε αποκομμένοι από το συνολικό πολιτικό περιβάλλον και από την επικαιρότητα και από τις προκλήσεις των ημερών.  Είμαστε στο νησί που κόβει ένα απίθανο σύμφωνο που υπέγραψαν δυο χώρες που φέρονται ως πειρατές. Όποιος δει τον χάρτη του Τουρκολιβυκού συμφώνου,  θα δει ότι κόβει τη Ρόδο λίγο εδώ έξω από την αίθουσα που συνεδριάζουμε.

Και χαμογελάμε. Το χαμόγελο μας είναι δύναμη που πηγάζει μέσα από την αυτοπεποίθηση που έχουμε κερδίσει , μέσα σε μια πάρα πολύ σκληρή πορεία.

Βεβαίως και από τη γνώση ότι υπηρετούμε  τις ποιο κλασσικές πανανθρώπινες αξίες , κλασσικές ευρωπαϊκές αξίες . Υπηρετούμε αυτό που ο ελληνισμός στο παρελθόν έδωσε ως κληρονομιά και στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ