Μπορεί να είναι επιτυχημένος πρόεδρος της Νομαρχιακής ο Νίκος Μουτσάκης;

Ο Νίκος Μουτσάκης ανήκει στο νέο αίμα της πολιτικής και μάλιστα σε ένα τόπο που έχει ταλαιπωρηθεί και βιαστεί βάναυσα από το παλιό κακό ΠΑΣΟΚ που ακόμα και θέλει και προσπαθεί να έχει λόγο στο σήμερα.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Μπορεί; έχει την δυνατότητα ο Νίκος Μουτσάκης να τα βάλει με ένα κακό σπυρί γεμάτο πύον που χρόνια καταστρέφει και οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην αντίθετη κατεύθυνση;

Νομίζω πώς ναι είναι ικανός να το κάνει και όχι μόνο να το κάνει αλλά και να το πετύχει.

Ο κ. Μουτσάκης πρέπει να σπάσει τα αυγά, να μην φοβηθεί και να αρχίσει να δείχνει τόλμη, χαρακτήρα.

Το παλιό ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος πλέον το έχει διαπιστώσει τον περιμένει στην γωνία για να τον δει να γκρεμίζεται. Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και αυτό ο Νίκος Μουτσάκης θα πρέπει να το καταλάβει καλά.

Τόσο καλά πριν τον κατασπαράξουν οι Υάινες και τα σκυλιά. Και για να απαντήσω στην ερώτηση που έκανα στον τίτλο του Άρθρου Ναι ο Νίκος Μουτσάκης μπορεί να είναι επιτυχημένος πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Νομίζω ότι και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι μετά την επίσκεψη του Γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ