Αρφαράς: Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στην ζωή και μας αφορά όλους.

Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στην ζωή και μας αφορά όλους.
Η ευαισθησία του χώρου απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συμμετοχή και ενότητα.

Οι οποίες δυσκολίες αποτελούν προκλήσεις που εν μέσω πολλαπλών κρίσεων καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε. Στον μεγάλο αυτό αγώνα με συμμάχους τους ιατρούς, τους νοσηλευτές, διοικητικούς και όλους τους απασχολούμενους του χώρου, δίνουμε την μάχη σε όλες τις βαθμίδες.

Σχεδιάζουμε – προγραμματίζουμε – υλοποιούμε. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον και περιεχόμενο συνδυάζοντας το αναγκαίο και πρέπον, με το εφικτό αλλά και τις ιδιαιτερότητες και προτεραιότητες…. οι προσεγγίσεις και οι τοποθετήσεις στην ανοικτή συζήτηση της υφυπουργού κα. Μίνας Γκάγκα του διοικητή ΔΥΠΕ κ. Χρήστου Ροϊλού του Διοικητή του νοσοκομείου Ρόδου κ. Τσιαντή, του Διοικητή του νοσοκομείου Λέρου κ. Χαραλάμπη του προέδρου του ΙΣ Ρόδου κ. Ηλία Τσέρκη με τους γιατρούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους, τους βουλευτές τον πρόεδρο του Τεχνικού επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, την Πολιτική Κεντρική Επιτροπή, την ΔΕΕΠ , ΔΗΜΤΕ και ΟΝΝΕΔ.

Σημασία έχει ο προορισμός
Σημασία έχει το ταξίδι
Μεγαλύτερη όμως σημασία, αξία και ρόλο έχουν οι συνοδοιπόροι σ’αυτήν την δύσκολη πορεία.
Καλή Δύναμη σε όλους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ