Αποκάλυψη Σόκ, Ξύλο και πίεση από τους ξενοδόχους στο προσωπικό και το εργατικό κέντρο το ξέρει

Μείναμε με ανοιχτό το στόμα από την καταγγελία που έκανε στο political.gr. Ο Πολιτισμιολόγος Βασίλειος Χατζηχριστοδούλου Μέλος του Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Ρόδου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού, έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που με απορία παρατηρούν τους εργαζόμενους στον τουρισμό, να εγκαταλείπουν τις εργασίες τους και να αναζητούν ένα μεροκάματο με καλύτερες προϋποθέσεις από αυτές που καταγγέλλονται συχνά στα σωματεία των ξενοδοχουπαλλήλων, αφού υποστηρίζουν πως προϊστάμενοι επιχειρήσεων τολμούν να πιέσουν ασφυχτικά ή και να βιαιοπραγήσουν κάποιες φορές.

Ο Πολιτισμιολόγος Βασίλειος Χατζηχριστοδούλου Μέλος του Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Ρόδου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού, μίλησε για τα φαινόμενα που παρατηρούνται ιδιαίτερα φέτος και τα οποία τον προβληματίζουν, μίλησε στην εκπομπή «Δημοσίως» του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8.

Γιατί κύριε Εγγλέζο δεν έχετε μέχρι σήμερα επισκευτεί τον εισαγγελέα της Ρόδου και να δώσετε τα ονόματα των επιχειρηματιών αυτών;

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ