Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το «ριφιφί» στις θυρίδες

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο 59χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων για το «ριφιφί» στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Η αποφυλάκιση του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη γίνεται με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή, αναφέρουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, οι συνήγοροι υπεράσπισης επισημαίνουν ότι «παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα».

Στο ίδιο πλαίσιο σημειώνουν ότι το μόνο στοιχείο ένδειξης εμπλοκής του, δηλαδή η ύπαρξη δείγματος βιολογικού υλικού «αποδυναμώθηκε» από τα νεώτερα στοιχεία και τα εργαστηριακά δεδομένα.

«Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας», καταλήγουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ