Απέλπιδες προσπάθειες φέρεται να κάνει ο κ. Καληωράκης, ώστε να καταφέρει να παραμείνει στο νησί της Ρόδου και να μην αναγκαστεί να… μετοικήσει στη Σύρο.

Ο κ. Καληωράκης, από τη θέση του βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή, πλέον προσεγγίζει βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μεσολαβήσουν για να ακυρωθεί η μεταθεσή του στη Σύρο.

Επι ματαίω, όμως, αφού κανείς από τους βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος δεν δείχνει τη διάθεση να τον… εξυπηρετήσει, αφού γνωρίζουν καλά πως σε μια τέτοια περίπτωση θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Ο κ. Καληωράκης έχει να επιδείξει μόνο λάθη και κατάχρηση εξουσίας για ιδίον όφελος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι βουλευτές της ΝΔ.

Οπότε, στη περίπτωση που εξυπηρετήσουν τον κ. Καληωράκη για την ακύρωση της μετάθεσής του στη Σύρο, αυτό είναι βέβαιο πως θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη δημόσια και πολιτική τους εικόνα.

Άλλωστε, είναι επίσης γνωστό πως ο κ. Καληωράκης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του είχε πολιτικό… αλισβερίσι με αριστερά κόμματα και συγκεκριμένα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, φαίνεται πως τώρα έπεσε στην ανάγκη των δεξιών παρατάξεων, από όπου φέρεται και να ζητάει χάρες.

Πως είναι δυνατόν, λοιπόν, τώρα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να τον εξυπηρετήσουν;

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ