Άμεση ανταπόκριση κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινόμενων από τους τεχνικούς της WIND

Σε προληπτικές εργασίες και προετοιμασία του δικτύου προέβη η WIND Ελλάς το προηγούμενο διάστημα, με στόχο να εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της συνεχή συνδεσιμότητα και επικοινωνία κατά τη διάρκεια των αναμενομένων ακραίων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου βρισκόταν σε αυξημένη επιφυλακή για άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της πρωτοφανούς χιονόπτωσης που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας, οι τεχνικοί της WIND μαζί με το δίκτυο συνεργατών της πραγματοποίησαν έλεγχο των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, προληπτικές εργασίες συντήρησης και δοκιμές για εξασφάλιση της λειτουργίας του Δικτύου σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Η προετοιμασία συνέβαλε στην άμεση επίλυση των θεμάτων που ανέκυψαν στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, με τους τεχνικούς να ανταποκρίνονται άμεσα, χωρίς να σημειωθούν προβλήματα λειτουργίας στο δίκτυο.

Οι περιοχές όπου παρουσιάστηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα πρόσβασης σε υποδομές ήταν η Αττική, η Άνδρος, η Εύβοια και το Ηράκλειο Κρήτης.

Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινόμενων, η WIND Ελλάς μέσα από ένα σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης έχει ακριβή και άμεση εικόνα της κατάστασης του δικτύου της, ώστε η επέμβαση να είναι άμεση, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία και συνδεσιμότητα.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ